Chantal Huijbregts Design
 
 

Welkom op chantalhuijbregts.eu. Op deze site vind je diverse ontwerpen die ik in de loop der jaren heb ontworpen met het Adobe CS pakket.


Na het zetten van de eerste stappen binnen Photoshop, smaakte het zeker naar meer en heb ik een cursus Grafisch Ontwerpen gevolgd. Hiermee kon ik mijn kennis van PS uitbreiden en leerde ik ook Illustrator steeds beter kennen. De samenwerking tussen beide programma’s is perfect, het CS pakket is de ultieme tool voor elke ontwerper, hobbyist of professional.


Als hobbyist mag ik me graag verdiepen in de mogelijkheden en mijn creativiteit de vrije loop laten. Mijn eerste doel was vooral mensen persoonlijke kaarten te kunnen sturen, daarom streef ik ernaar elk ontwerp altijd maar 1 keer te gebruiken, zo is het een uniek design dat maar bij 1 persoon terecht komt. Nadat ik startte met kaarten ontwerpen, ben ik gaandeweg verder gegaan en kwamen er ook steeds vaker poster-ontwerpen uit mijn “hobby-studio”. Omdat ik thuis simpelweg te weinig muren heb om al deze posters op te hangen, is het web de uitgelezen galerie om ze toch te kunnen tonen.


Ik hoop dat jullie als bezoeker lekker rondkijken op mijn site en ik hoor graag wat jullie ervan vinden. En wie weet doe je zelf wel ideeën op.


© 2015 - Chantal Huijbregts

 

“Creativity is contagious,

pass it on”


Albert Einstein